Naša ekspertiza leži u stotinama uspješno razvijenih proizvoda i višegodišnjoj analizi njihovog ponašanja u eksploataciji. Za nas istraživanje i razvoj znače odabir optimalne tehnologije i komponenti, dizajn troškovno efikasnog, iskoristivog, pouzdanog i servisibilnog proizvoda, uz razvoj efikasnog programskog koda i validaciju krajnjeg proizvoda.

image

Razvoj embedded hardvera i simulacije

Od ideje do proizvoda – naši inženjeri će preporučiti optimalno tehničko rješenje za Vašu ideju ili potrebu, dizajnirati i simulirati proizvod i dati vam dizajn na odobrenje prije izrade prototipa. Certificiran sustav upravljanja kvalitetom osigurava da će Vaš proizvod zadovoljavati relevantne standarde i propise, kao i Vaša očekivanja.

Mehanički dizajn uključujući i dizajn alata

Tipični problemi prilikom razvoja mogu se prevenirati integralnim pristupom dizajnu – kombiniranjem mehaničkih i elektroničkih dijelova u kompletni proizvod prije prototipiranja. Mi ćemo dizajnirati kućišta kao i potrebne alate za njihovu izradu, i proizvesti prototip kompletnog proizvoda za validaciju.

image
image

Razvoj embedded softvera

Danas gotovo svaki proizvod zahtijeva određenu inteligenciju. Naši inženjeri vladaju razvojem embedded softvera za različite platforme. Razvijamo, kodiramo, i testiramo firmware i aplikacije, a kako bi ponudili najbolje korisničko iskustvo razvijamo i grafička korisnička sučelja po mjeri.

Razvoj aplikacija za nadzor i kontrolu

Pametni uređaji kao blokovi od kojih se gradi sustav zahtijevaju i kontrolne aplikacije. Razvoj kompletnih aplikacija za nadzor i kontrolu industrijskih procesa je također jedna od naših aktivnosti.

image
image

Standardna industrijska sučelja za jednostavnu integraciju

Uređaji za uporabu u industriji zahtijevaju standardna industrijska sučelja. Industrijska sučelja poput EtherCAT-a, Profibus-a, MODBUS TCP-a, CANbus-a i mnogo drugih su raspoloživa za integraciju prema vašoj potrebi.