Nudimo kompletnu lepezu usluga za proizvodnju elektroničke opreme.

image

Nabava i skladištenje materijala

Komponente i materijale potrebne za proizvodnju možemo nabaviti mi sami, ili ih mogu nabaviti i Klijenti. Skladište često korištenih komponenti i provjereni lanci opskrbe omogućuju nam da dobavimo materijal na najbrži i najekonomičniji mogući način. Neiskorišteni materijal moguće je uskladištiti u našem prostoru za buduću proizvodnju ili vratiti Klijentu, po njegovom izboru.

Proizvodnja tiskanih ploča u suradnji s partnerima

Pouzdani dugogodišnji partneri, uz pomoć najmodernije tehnologije za proizvodnju PCB snabdijevaju nas sa tiskanim pločama koje je moguće proizvesti u bilo kojoj danas komercijalno dostupnoj tehnologiji. Naši inženjeri će ekspresno obaviti potrebnu pripremu za proizvodnju, partneri će proizvesti, a ekspresne kurirske službe će osigurati da su tiskane ploče isporučene i spremne za montažu u roku nekoliko dana.

image
image

PCB montaža

Korištenjem nekoliko dostupnih linija za montažu prilagođenim malim i srednjim serijama, vaši proizvodi će biti sastavljeni u najkraćem mogućem roku. Iskusno proizvodno osoblje spremno je uhvatiti se ukoštac sa mogućim problemima koji uvijek iskrsnu tijekom proizvodnje prototipa ili prve serije.

Lemljenje, optička kontrola i čišćenje

Korištenjem najmodernijih tehnologija i strojeva za reflow lemljenje (vapor phase i infracrveno) kao i selektivnog strojnog i valnog lemljenja će i najzahtjevniji dizajni biti propisno zalemljeni. Automatska optička kontrola osigurava da su tiskane ploče montirane i zalemljene unutar očekivanih tolerancija. Nakon lemljenja ploče se strojno čiste i ispiru kako bi se uklonili svi ostaci od lemljenja.

image
image

Označavanje proizvoda

Svi proizvodi su označeni serijskim brojevima, barkodovima ili QR kodom korištenjem naljepnica otpornih na atmosferilije, što omogućava kompletnu sljedivost proizvoda tijekom proizvodnje i kasnije eksploatacije. Također nudimo i označavanje proizvoda laserom po mjeri.

Višestupanjska automatska kontrola proizvoda

Svaki proizvod prolazi pred-definirane testove sa testnim napravama i ožičenjima pripremljenima po mjeri, uz punu sljedivost rezultata.

image
image

Proizvodnja mehaničkih dijelova u suradnji s partnerima

Kućišta, folijske tipkovnice i ostali mehanički dijelovi za vaše proizvode proizvode naši provjereni partneri, a mi ih sklapamo u našem pogonu.

Završno sklapanje, komadno i integracijsko ispitivanje

Po završnom sklapanju, komadni, integracijski, ‘burn-in’ i dugotrajni testovi u okviru našeg certificiranog sustava upravljanja kvalitetom osiguravaju da svaki proizvod koji napusti naš pogon zadovoljava zahtjeve kvalitete, pouzdanosti i vaša očekivanja.

image
image

Kompletni uvid i sljedivost

Korištenjem Klijentskog portala, imate kontinuirani uvid u status proizvodnje vaše narudžbe, kao i sljedivost isporučenih proizvoda proizvedenih u našim pogonima.