Pružamo rješenja, dizajniramo, razvijamo i proizvodimo. Posvećeni smo pružati našim Klijentima usluge sukladno njihovim potrebama, iskorištavajući naše znanje, tehnologiju i bogato iskustvo.

image
icon
One stop shop

Oblikovanje Klijentskih ideja u gotove i ispitane proizvode, spremne za instalaciju ili korištenje je ono u čemu smo najbolji. Od koncepata, preko istraživanja, razvoja, proizvodnje i isporuke do instalacije i kasnijeg održavanja i servisa, brinemo za svaki korak u životnom ciklusu proizvoda. Ako Vaše poslovanje zahtijeva elektroničke uređaje ili module sa pripadajućim softverskim rješenjima, a nemate resursa da ih sami razvijate i proizvodite, na pravom ste mjestu. Pročitaj više.

image
icon
Istraživanje i razvoj

Znanje i iskustvo stečeno u preko 25 godina razvoja i proizvodnje embedded hardverskih i softverskih projekata omogućuje nam da se uhvatimo u koštac sa bilo kakvim tehničkim izazovom koji se pred nas postavi. Dobro opremljeni laboratorij i standardizirane test procedure pak omogućuju da detaljno ispitam i evaluiramo prototipove prije njihove serijske proizvodnje. Pročitaj više.

image
icon
Proizvodnja elektroničke opreme

Od montaže elektroničkih modula do gotovih i ispitanih proizvoda – specijalizirani smo za brzu realizaciju proizvodnje malih i srednjih serija uređaja. Ako ste embedded razvojni inženjer ili dizajner, i trebate iskusnog partnera za brzo prototipiranje i proizvodnju, obratite se nama. Kompletna linija opreme za montažu tiskanih pločica i ispitna oprema u će u rukama našeg iskusnog i kvalificiranog proizvodnog osoblja brzo pretvoriti vaš dizajn u gotov proizvod. Certificirani sustav upravljanja kvalitetom garantira za kvalitetu i pouzdanost gotovih proizvoda. Informacije o cijenama usluge SMD montaže tiskanih pločica možete pronaći ovdje. Pročitaj više.

Pošaljite nam poruku

Za sve upite u vezi naših usluga slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo pomoći.

    Što kažu klijenti