Ako imate ideju ili potrebu za elektroničkim uređajem ili modulom, a nemate znanja ili resursa da je oblikujete u proizvod i proizvodite, na pravom ste mjestu. Specijalizirani smo za isporuku gotovih proizvoda razvijenih na osnovu vaših ideja i potreba.

image

Dizajn i razvoj proizvoda temeljen na idejama i potrebama klijenata

Proizvodi koje tražite su stvoreni integralnim pristupom dizajnu: sagledati ćemo vaše ideje i potrebe i ustanoviti koje funkcije proizvoda ćemo implementirati u mehaničkom, koje u elektroničkom a koje u softverskom dijelu proizvoda. Tijekom procesa ćemo iznaći optimalna rješenja uzimajući u obzir važnost svakog čimbenika koji utječe na finalni dizajn: funkcionalnost, performanse, upotrebljivost, ergonomiju, pouzdanost, ciljanu cijenu i operativne troškove, servisibilnost i troškove održavanja. Kroz cijeli postupak imati ćete kompletni uvid u proces koji se provodi u nekoliko faza.

Montaža tiskanih ploča i sklapanje proizvoda sa osiguranjem kvalitete

Proizvode koje smo dizajnirali za Vas ćemo proizvesti u našem pogonu – pobrinuti ćemo se za materijale i komponente, postavljanje i izvedbu proizvodnog procesa pod budnim okom sustava upravljanja certificiranog prema ISO 9001 standardu. Kombiniranje razvoja i proizvodnje pod istim krovom omogućava nam najkraće moguće rokove i intervencije tijekom proizvodnje kada je potrebna brza prilagodba svakodnevnim problemima u opskrbnom lancu. Za svaki pojedini proizvod osiguravamo punu sljedivost.

image
image

Razvoj embedded softvera i kontrolnih aplikacija da pogone Vaš proizvod

Naši inženjeri će se pobrinuti da Vaš proizvod sadrži inteligenciju potrebnu za savršenu upotrebljivost. Firmware, aplikacije i grafička korisnička sučelja ćemo dizajnirati prema potrebama i navikama ciljanih korisnika. Web, mobilne ili desktop aplikacije će biti dizajnirane na način da omogućavaju kompletnu kontrolu proizvoda, uvid u njihove performanse i potrebno održavanje tijekom životnog ciklusa.

Certifikacija proizvoda

Stavljanje proizvoda na tržište često zahtijeva ishođenje različitih certifikata i test reporta. Ukoliko je to potrebno, mi ćemo organizirati i pripremiti vaše proizvode za potrebna nezavisna ispitivanja i certifikaciju.

image
image

Doživotna podrška i održavanje Vaših proizvoda

Za sve proizvode koji su izašli iz naših pogona osiguravamo kontinuiranu podršku, potrebne nadogradnje i modifikacije sklopovlja i softvera, servise, popravke i ostale usluge potrebne za dugovječnost proizvoda. Naši Klijenti i dalje koriste proizvode isporučene i prije 25 godina.